home Onze winkels Oxfam Boutique Antwerpen - Antwerpen

Oxfam Boutique Antwerpen - Antwerpen

De Oxfam Boutique, een gezellige en aparte plek om te snuisteren In onze Boutique vind je een steeds wisselend aanbod van kwalitatieve kledij, accessoires en boeken. Het accent ligt op retro en vintage maar ons aanbod is ruimer dan dat, je vindt er zowel tijdloze als hippe stuks; creatief zijn is de boodschap! Elk stuk is uniek, dat maakt je winkelervaring steeds tot een verrassing. Kers op de taart: bij ons kan je winkelen zonder schuldgevoel, je steunt er onze organisatie en dus vele anderen mee. Onze winkel is ook hét uitgelezen adres om je toffe maar overtollige spulletjes een tweede leven te geven. Meer nog, je kunt zelfs zelf meedoen en aan de slag gaan als vrijwilliger….keuze te over dus!

  • Adres : Brederodestraat 27, 2018- Antwerpen
  • Telefoon : Eva van Straelen: 03/238 24 60
  • Rooster : Dinsdag tem zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur
  • Email : boutique.antwerpen oxfamsol.be
winkels news

De Collectie bestaat uit vijf Antwerpse non-profit-organisaties: De Kringwinkel Antwerpen, Oxfam, Wereld Missie Hulp, Kindervriend en Mensenzorg – die de handen in elkaar slaan om te zorgen dat jouw afgedragen textiel maximaal lokaal verwerkt wordt. Door het binnenbrengen steun je niet alleen lokale sociale tewerkstellingsprojecten maar ook goede doelen, in Antwerpen en in derdewereldlanden.

Samen geven we items met een verleden opnieuw een toekomst. Bedankt!

decollectieantwerpen.be

Een winkel zoeken

Herbruikbare spulletjes schenken of leuke koopjes doen? Wij hebben voor jou het juiste adres: de tweedehandswinkel van Oxfam.

  • Zoek een winkel op de kaart